Wij willen jou er bij ! 

Laten we tesamen opkomen voor een veiliger verkeer.

Op je eigen tempo en je eigen manier, toon je extra je betrokkenheid bij Lisa. 


LVele mensen hebben ons geholpen, waarbij zeker de papa van Lisa: Ludo Hendrickx, zijn partner Hilde en Jeannine Hendrickx met haar man Martin, op een ereplaatsje moeten staan voor hun meedenken en uitwerken van de hele belangrijke voorraadpost voor de fietsers van dit event.
Dat is bij hun transportbedrijf, en aan de plaats van het ongeval van 2003 in Hulshout.
Tante Jeannine verzamelde tevens de nodige contacten in hun kennissenkring, en verzekerde een positieve vibe bij het samenkomen voor bespreken van de werkpunten.
Het versturen van uitnodigingen, organiseren van de werkkrachten en ondersteunen van de hulplijnen te Hulshout, konden we ginder niet uitwerken zonder haar.
Alex Van Olmen: Als oprichter van het bedrijf Etib en Concrete House, heeft buiten onze crewbesprekingen, de nodige contacten gelegd zoals met de politie, scholen en kenissen, zodat we vlotter konden werken om ons doel te bereiken, nl van 8 september een succes te maken. Plannen bedenken en uitwerken is ook één van zijn straffe talenten. Alex verloor 1 van zijn zonen Dries, veel te vroeg.
An Soudan : Al jaren verzorgt An de boekhouding en alles daarrond bij hun bedrijf Concrete House, en heeft voor ons event heel veel zaken op zich genomen zowel wat betreft papierwerk, opstellen van documenten, afspraken regelen, als voor practische zaken. Onmisbaar in onze crew en de uitwerker van vele ideëen die wij op tafel legden.​​​​​​​lAls stiefmoeder van Dries Van Olmen, kent zij het gemis en verdriet ook van zeer dichtbij.
Stefan Wauters: Als voormalige ING regiodirecteur, medevennoot van Annio's, en zaakvoerder van zijn bedrijf Spyrid-On, heeft hij een klare kijk op cijfers, en is zodanig heel erg nodig bij het intomen en controleren van de grootse plannen bij ons event. Daarbij denken we dan aan het opmaken van de vele documenten-aanvragen-vergaderingen en uitwerken van het gehele financiële plan+werkplan, welk uiteraard zo belangrijk is.
Ook door de jaren heen heeft hij gezien hoe zijn stiefdochter Lisa wordt gemist, en het leven van de ene moment naar het andere kan veranderen door het verkeer.
Anja Goolaerts: Dromer van een erezaak voor dochter Lisa Hendrickx, met afwisselende taken zoals deze website uitwerken, lay outs bedenken, uitwerken, als persoonlijk contact mee naar school en media naar buitenkomen. Dat was niet altijd gemakkelijk, maar nodig om het doel te bereiken wat tijdens de kerstvakantie 2018 was beslist: Ter ere van Lisa, een sportieve en deugddoende bijeenkomst organiseren, met zoveel mogelijk mensen die Lisa kenden of leren kennen hebben na haar dramatische ongeval op 3 april 2003. Uitdelen van de opbrengst stond van in het begin voor ogen: tijdens de warmste week bij Studio Brussel, een mooi bedrag schenken aan OVK (Vereniging voor Ouders van Verongelukte Kinderen), en vooral Lisa in de spotlight zetten, waarbij de 30e verjaardag van Lisa niet zomaar mocht voorbijgaan dit jaar. For always, love forever.....